Stichting Dassenwerkgroep Brabant

van totaal € 2.500 (10%)

De dierenambulance van Stichting Dassenwerkgroep Brabant zet zich 24/7 in voor dode en hulpbehoevende dassen in Noord-Brabant, Noord-Limburg en het zuiden van Gelderland.
Onze super enthousiaste en betrokken vrijwilligers zijn voor zieke, gewonde, verweesde of zwervende dassen, in overleg, zelfs landelijk actief waarbij ze tijd noch moeite sparen. Zo blijven ze bijvoorbeeld, vaak vele kilometers van huis, hele nachten in het bos om bij de betreffende dassenburcht verweesde jonge dasjes te vangen waarvan de moederdas is doodgereden.

Vanzelfsprekend helpen we regelmatig ook andere (wilde) dieren zoals vogels, egels, steenmarters, bunzingen, eekhoorntjes en heel soms zelfs een bever. We rijden nooit een hulpbehoevend (huis-)dier voorbij en zorgen er altijd voor dat telefonische meldingen zo snel mogelijk worden afgehandeld.

Voor al dit geweldige werk is veel geld nodig. Stichting Dassenwerkgroep Brabant werkt uitsluitend met vrijwilligers en is volledig afhankelijk van donaties en giften.
Bent u een dierenliefhebber en draagt u de dierenambulance van de Dassenwerkgroep Brabant een warm hart toe? Steun ons dan met een donatie of bedenk een leuke inzamelingsactie en help ons dierenlevens redden.

Alvast heel hartelijk dank voor uw bijdrage!

Bekijk alle
01-12-2023 | 17:44
18-11-2023 | 11:02 Ik wil jullie graag ondersteunen met alles wat jullie voor de dassen doen, groet Sylvia
18-11-2023 | 10:51
16-11-2023 | 18:02