Stichting Dierenasiel Gorinchem

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
Streefbedrag behaald
van totaal € 5.000 (107%)

Het dierenasiel herplaatst honden en katten die om wat voor reden dan ook niet meer bij hun eigenaar kunnen blijven. In de meeste gevallen gaat het hierbij om de opvang van zwerfdieren. Stichting Dierenasiel Gorinchem vangt ook honden, katten, knaagdieren en vogels op, die niet meer gewenst zijn, de zogenaamde afstandsdieren. Voor hen geldt uiteraard dezelfde goede verzorging als voor zwerfdieren. Verder bieden wij hulp bij problemen met uw huisdier. Het geven van voorlichting is een onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden van de medewerkers van het dierenasiel. Regelmatig komen er gewonde en/of verwaarloosde dieren binnen. Alle dieren krijgen de nodige medische behandelingen die zij nodig hebben.

Om zoveel mogelijk geld op te halen voor de asieldieren hebben we verschillende acties bedacht voor The Christmas Challenge. Steun ons met een donatie of kom ook in actie voor Dierenasiel Gorinchem!

Bekijk alle
31-12-2022 | 12:50 Aan: Flashmob stichting dierenasiel Gorinchem Wij zijn nog steeds dolblij met onze kat Luuk, die jullie zo goed hebben opgevangen.
31-12-2022 | 11:55 Aan: Agenda verkoop Dierenasiel Gorinchem
31-12-2022 | 01:22 Aan: Flashmob stichting dierenasiel Gorinchem 👌🏼
30-12-2022 | 19:53 Aan: Flashmob stichting dierenasiel Gorinchem Omdat het super goed is wat jullie doen voor de dieren, en jullie kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken!
30-12-2022 | 18:56 Aan: Flashmob stichting dierenasiel Gorinchem Ooit vrijwilligster geweest en nooit losgekomen van het 'virus' omdat ze zo betrokken en goed voor de dieren zijn. Petje af!