Stichting Dierenopvangtehuis de Bommelerwaard

van totaal € 2.500 (14%)

Stichting Dierenopvang de Bommelerwaard is opgericht in 1986 in Ammerzoden met als doel het opvangen en herplaatsen van zwerf- en afstandshonden- en katten uit de Bommelerwaard. Halverwege de jaren ’90 moest het asiel vertrekken uit de locatie waarvan ze gebruik maakten. Een familie uit Kerkwijk bood het asiel een stuk land te koop aan in Bruchem. Met beperkte middelen is daar destijds een nieuw gebouw neergezet.

Nu, bijna 25 jaar later, wordt nog steeds gebruik gemaakt van dit gebouw waar met veel liefde en aandacht alle dieren worden verzorgd. Het is enorm verouderd en voldoet op veel belangrijke punten niet meer aan de huidige wettelijke eisen en dierenwelzijnsnormen. Met talloze acties door vrijwilligers, door donaties, etc., dachten we voldoende financiële middelen te hebben om een nieuw asiel te laten bouwen. Helaas gooide de wereldwijde Corona crisis en stijgende materiaalkosten roet in het eten.

We hebben toch besloten om te starten met de bouw begin 2022. Om kosten te drukken doen we de afbouw en technische installaties in eigen beheer en hopen dat door middel van onder andere donaties het asiel kunnen afbouwen. Wij zijn dan ook blij met elke vorm van steun die ons helpt onze doelen en dromen te verwezenlijken!

Met behulp van de Christmas Challenge van Stichting Dierenlot willen we geld inzamelen om de nieuwe honden- en kattenkennelsaf te kunnen bouwen en in te richten. Denk hierbij aan de aanschaf van krabpalen, (speel)dekens mandjes, voerbakken, (denk)speeltjes, etc.. Alles om het voor onze opvangdieren zo comfortabel mogelijk te maken!

Fantastisch als je ons wilt helpen dit doel te realiseren! Dit kan je doen door je eigen actie te starten en aan te melden op onze pagina of doormiddel van een donatie . Alle kleine beetjes helpen! Namens al onze honden en katten, bedankt!

Bekijk alle
02-12-2022 | 20:58 Aan: Bulli Tattoo
30-11-2022 | 22:06 Aan: Statiegeld actie voor het Dierenasiel Bommelerwaard
29-11-2022 | 15:19 Aan: Statiegeld actie voor het Dierenasiel Bommelerwaard De eerste lading lege flessen is ingeleverd! Goed gedaan, lieverds! X Mama