Stichting Honden Zoekgroep

van totaal € 5.000 (93%)

Stichting Honden Zoekgroep zet zich al jaren geheel vrijwillig en belangeloos in om baasjes 24/7 te ondersteunen en te ontzorgen in hun zoektocht naar zijn/haar vermiste hond.
Maar we stoppen niet bij alleen vermiste honden; alle vrijwilligers zetten zich ook volledig in voor loslopers waarvan het baasje nog niet bekend is en streven we er naar om gevonden honden kosteloos te herenigen met hun baasje. Wanneer via de samenwerkende instanties een hulpvraag komt om andere dieren veilig te stellen zetten we ons ook daar voor de volle 100% voor in #iederdiertelt

In de loop der jaren hebben we ons materiaal dankzij donaties kunnen uitbreiden waardoor we ook direct materiaal kunnen inzetten zoals een vangkooi, sonar, warmtebeeld-, live- en inspectiecameras. Maar we hebben een droom,
een droom dat we ook kosteloos een warmtebeeld drone kunnen inzetten zodat we honden in maisvelden, bossen, weilanden etc. snel kunnen traceren. Een inzet van bovenaf met warmtebeeld kan een enorm verschil maken in de duur van een vermissing en de uitkomst.

Als Stichting ontvangen we geen subsidies en zijn we volledig afhankelijk van donaties om ons werk voort te kunnen en ons materiaal te vervangen of aan te vullen. We hopen door middel van deze Christmas Challenge dat onze droom eindelijk werkelijkheid mag gaan worden. Helpt u ons mee onze droom te verwezenlijken middels de acties gestart door enthousiaste vrijwilligers?

Bekijk alle
09-12-2023 | 08:28 Heb zelf ook een hondje en hoop dat het me nooit overkomt, maar heel mooi dat er zo’n team is en zich daar voor inzet.
08-12-2023 | 13:44 Aan: Verrassing kerstpakket voor je geliefde hond(en)
06-12-2023 | 16:07 Jullie hebben vandaag geweldig geholpen toen onze Aaf ziek was. Bedankt!
06-12-2023 | 13:23 Aan: Pronk-Kerststukje op houtblok
06-12-2023 | 11:19 Aan: Uw tafel is pas écht mooi gedekt, als uw gasten dit hebben gecheckt Mooi initiatief