Stichting Honden Zoekgroep

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
Streefbedrag behaald
van totaal € 6.000 (103%)

Stichting Honden Zoekgroep zet zich al jaren geheel vrijwillig en belangeloos in om baasjes 24/7 te ondersteunen en te ontzorgen in hun zoektocht naar zijn/haar vermiste hond.
Maar we stoppen niet bij alleen vermiste honden; alle vrijwilligers zetten zich ook volledig in voor loslopers waarvan het baasje nog niet bekend is en streven we er naar om gevonden honden kosteloos te herenigen met hun baasje. Wanneer via de samenwerkende instanties een hulpvraag komt om andere dieren veilig te stellen zetten we ons ook daar voor de volle 100% voor in #iederdiertelt

In de loop der jaren hebben we ons materiaal dankzij donaties kunnen uitbreiden waardoor we ook direct materiaal kunnen inzetten zoals een vangkooi, sonar, warmtebeeld-, live- en inspectiecameras. Maar we hebben een droom,
een droom dat we ook kosteloos een warmtebeeld drone kunnen inzetten zodat we honden in maisvelden, bossen, weilanden etc. snel kunnen traceren. Een inzet van bovenaf met warmtebeeld kan een enorm verschil maken in de duur van een vermissing en de uitkomst.

Als Stichting ontvangen we geen subsidies en zijn we volledig afhankelijk van donaties om ons werk voort te kunnen en ons materiaal te vervangen of aan te vullen. We hopen door middel van deze Christmas Challenge dat onze droom eindelijk werkelijkheid mag gaan worden. Helpt u ons mee onze droom te verwezenlijken middels de acties gestart door enthousiaste vrijwilligers?

Bekijk alle
01-01-2024 | 07:24 Ik zie op Facebook hoeveel mensen zich inzetten om een huisdier dat zoek is weer terug te vinden.
01-01-2024 | 00:20 Zo enorm bedankt voor jullie onschatbare hulp bij het terugvinden van Eddy, ongelofelijk hoe alle vrijwilligers zich hebben ingezet en en ook alle anderen die mee zochten: bedankt.
31-12-2023 | 12:01 Wat fijn dat er zijn, dank je wel namens alle honden.
31-12-2023 | 11:35 Super dat Eddy van onze overbuurvrouw weer zo snel is teruggevonden . Jullie doen zulk goed werk dat is niet in woorden uit te drukken.
30-12-2023 | 23:05 Elke vermist dier is er 1 teveel. Dankzij jullie is er een kans dat ze thuis komen.