Stichting Villa Vacht

van totaal € 5.000 (28%)

Villa Vacht, Furever home for paralyzed cats!!

De eerste organisatie in Nederland en omstreken gespecialiseerd in de opvang en verzorging van verlamde katten.

Een ongelukkige val uit het raam, een auto ongeluk, mishandeling of aangeboren afwijking….
Jaarlijks raken er, overal ter wereld, vele katjes verlamd. Katjes die hun hele leven nog geen geluk of liefde hebben gekend, maar ook geliefde huiskatten die voorheen een veilig thuis hadden.

Deze katjes belanden vaak tussen wal en schip..
De dagelijkse verzorging is te specifiek of te intensief voor de reguliere asielen, de medische kosten lopen al snel te hoog op voor de lokale zwerfkattenstichtingen. Met de concurrentie van duizenden gezonde katjes, zijn deze pechvogels gedoemd tot een leven in een klein hokje of… het welbekende spuitje.

Terwijl hun oogjes fonkelen van levenslust en hun doorzettingsvermogen geen einde kent, geeft men de moed op… De laatste daad goedpratend met woorden dat het lijden is gedaan, zelfs al was er van dat lijden geen sprake. Er restte gewoon geen andere keuze..

Alleen een droom, een laatste wens…
Een ‘Fur-ever home’ dat een leven vol liefde biedt aan deze speciale zorg katjes.
Katjes die door de intensieve en specifieke verzorging elders geen thuis kunnen vinden.
Het aanpassingsvermogen van dieren is onvoorstelbaar groot en waar geen pijn is hoeft ook geen lijden te zijn.

Villa Vacht laat die wens in vervulling gaan en maakt van die droom de werkelijkheid!

Stichting Villa Vacht is een thuis dat volledig is ingericht en aangepast aan de wensen van deze unieke Vachtjes. Dag en nacht is er toezicht om aan al hun noden te voldoen en hun gezondheid nauwlettend in de gaten te houden. Gespecialiseerd in de verzorging van katten met een dwarslaesie, één van de meest voorkomende letsels bij een ongeluk, val of flinke klap.

Onze zorg stopt niet na enkele weken!
Een heel kattenleven lang dragen wij de verantwoording voor hun gezondheid en welzijn.
Dit doen wij niet alleen, maar samen met onze lieve donateurs!
Villa Vacht is namelijk volledig afhankelijk van donaties.

Vandaar dat wij ook graag meedoen aan de Christmass Challenge mogelijk gemaakt door Dierenlot en we hopen natuurlijk op heel veel steun en donaties van jullie.

Bekijk alle
29-11-2023 | 21:40 Aan: Stichting Villa Vacht - Handmade with Love Een stinksokje voor mijn Frits die vindt het heerlijk
29-11-2023 | 21:15 Aan: Stichting Villa Vacht - Handmade with Love Ik heb 2 kerst stinksokjes besteld bij Villa Vacht, omdat ik ze zo leuk vind. Voor de dieren uiteraard! Maar ook omdat ik het daar allemaal zo leuk en gezellig vind en dat de katjes het allemaal geweldig hebben ondanks hun handicap. Veel bewondering omdat hier 24/7 een perfecte verzorging wordt gegeven aan de dieren.
29-11-2023 | 20:20 Aan: Stichting Villa Vacht - Handmade with Love 2 stinkvisjes :-)
29-11-2023 | 19:28 Aan: Stichting Villa Vacht - Handmade with Love Ik wil mijn katten drogeren met een StinkSok zodat ik een keer een beetje rust heb!
29-11-2023 | 18:42 Aan: Stichting Villa Vacht - Handmade with Love