Street Dogs Thailand

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
Streefbedrag behaald
van totaal € 5.000 (112%)

Wij zijn een Nederlandse non-profit organisatie en helpt zwerfdieren in nood in de provincie Prachuap Khiri Khan in Thailand, met name in de badplaats Hua Hin en omgeving. 

Onze doelstelling is om de populatie zwerfhonden en katten in Thailand te verminderen door middel van sterilisatie en deze dieren zoveel mogelijk te ontlasten van pijn, jeuk en honger. 

Vrijwilligers verzorgen en voeren dagelijks honderden zwerfhonden en wij steunen hen waar mogelijk. Er wordt met de hulp van lokale dierenartsen medische zorg gegeven, naast sterilisatie en vaccinatie. Waar mogelijk zoeken we een nieuw onderkomen voor zowel pups als volwassen honden en katten.

Tevens hebben we een goede samenwerking met diverse fosters en prive opvang centrums in Thailand, waar wij kansarme, met name invalide honden, kunnen onderbrengen. Voor deze honden hebben we een sponsorproject opgezet om hen levenslange zorg te kunnen bieden. Naast dit sponsor project draagt onze stichting ook zorg voor de leefomstandigheden, preventieve medicatie en, indien nodig, medische zorg kosten van deze geredde honden. 

De stichting werkt uitsluitend op vrijwillige basis en is volledig afhankelijk van donaties en giften! Deze komen geheel ten goede aan de zwerfhonden en katten in Thailand voor sterilisatie, vaccinatie, preventieve medicatie, dierenartskosten en voer. Enkel het welzijn en het beoogde verbeterde toekomstperspectief van deze dieren telt!

Bekijk alle
30-12-2022 | 19:24 Aan: Verkoop kunst Dank u voor het mooie geschilderde schilderij. De opbrengst gaat uiteraard naar de verdubbelaar van de Nederlandse Christmas Challenge. Helaas kunnen wij als Belgen vanuit Belgie geen donaties overmaken op de link van de Christmas Challenge en hebben we het persoonlijk naar oprichtster Marlie Timmermans gestuurd, zodat zij deze kan overmaken. Keep on the good work Marlie & Team. Hopen dat jullie veel mogen ophalen zodat alle honden en katten mondjes in 2023 weer gevoed kunnen worden. Veel liefs Werner & Louise uit Belgie xx
26-12-2022 | 09:43
25-12-2022 | 14:42
25-12-2022 | 12:44 Aan: Statiegeld actie statiegeld flesjes.
25-12-2022 | 12:14