Stichting Dierenhulpverlening Woerden - Tweede kans, tweede leven

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 7.500 (87%)

Voor de Christmas Challenge 2023 van Dierenlot hebben we een fanTAStische actie bedacht. Met deze actie schenken we aandacht aan het thema ‘tweede kans, tweede leven’. Want net als de dieren in ons asiel, verdient ook jouw lege voerzak een tweede kans. Beter voor de planeet én voor onze dieren. Want van jouw lege voerzakken maken onze vrijwilligers unieke boodschappentassen.

Ons doel voor 2023/2024 is de uitbreiding van onze opvangfaciliteiten die mede voortkomt uit de ‘vakantiedumpdieren’. Zo zijn we onze konijnenverblijven aan het uitbreiden, worden de hondenvelden gesplitst en onze hondenkennels gerestyled. Ook dit jaar vangen we weer meer dieren op waar eigenaren geen vakantieadres voor hebben kunnen vinden. Zo willen we vanaf kerst 2023 tot aan al onze acties in 2024 aandacht vragen voor het tijdig regelen van goede vakantieonderkomens voor huisdieren.

Zo kan je helpen:
Steun ons met een donatie via onderstaande donatieknop of koop een unieke handgemaakte boodschappentas. . Zo geven we niet alleen de dieren in ons asiel een tweede kans en een tweede leven, maar ook de lege voerzakken. Onze tassen kunnen online worden besteld. In ons asiel  zijn de tassen vanaf 2 oktober verkrijgbaar.

Voor onze actie zoeken we nog steeds lege (en onbeschadigde) honden-, katten-, konijnen-, en vogelvoerzakken. Van plastic of kunststof (geen papier) van 5 kg of meer. Heb jij er één of meerdere thuis liggen? Gooi deze niet weg, maar lever ze in bij een van onze inzamelpunten.

Over Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o.
Onze Stichting bestaat uitsluitend uit vrijwilligers (280) en staan dagelijks klaar voor de opvang en het welzijn van dieren in onze regio. We hebben onze eigen dierenambulances waarmee we hulp bieden aan zieke, gewonde en/of overleden dieren. Daarnaast hebben we onze eigen meldcentrale die 24/7 bereikbaar is voor vragen en het registreren van vermiste en gevonden dieren. In ons Asiel Reijerscop in Harmelen vangen wij honden, katten, konijnen en siervogels op.

Heb je een vraag over onze actie?

Via ons telefoonnummer 0348 - 41 42 42 kan je in contact komen met onze coördinator Erika Kranenburg.

 

Voor onze actie zoeken we lege honden-, katten-, konijnen- of vogelvoerzakken. Van plastic of kunststof (geen papier) van 5 kg of meer. Heb jij er één of meerdere thuis liggen? Lever deze dan in bij een van onderstaande inzamelpunten:

Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o.
Reijerscopse Overgang 5 te Harmelen
Leliestraat 36 te Woerden

Dierenspecialist Van der Vaart
La Fontaineplein 17 te Woerden

Discus Fauna Plaza
Wilgenweg 19 te Oudewater

Pets Place
Laag Raadstede 8-10 te Nieuwegein

Pets Place
Muntplein 1te Nieuwegein

Pets Place
Londenstraat 3ate Utrecht

Pets Place
Ella Fitzgeraldplein 195-197 te Utrecht

ProDogs & Cats Natural Petfood
Mosterdmolenweg 1a1 te Montfoort

Welkoop
Leidsestraatweg 26 te Harmelen

Welkoop
Lemsteraak 3 te Bodegraven

Wat doen we eigenlijk met die lege voerzakken?

Van deze lege voerzakken maken onze vrijwilligers unieke handgemaakte boodschappentassen. Deze handgemaakte boodschappentassen kunnen worden besteld via Bestellen.

Neem contact op met coördinator Erika Kranenburg via telefoonnummer 0348 41 42 42 voor meer informatie of om je op te geven als helpende hand.

De onderstaande plaatjes geven slechts een indruk van voerzakken die wij kunnen gebruiken. Bij twijfel, lever de lege voerzakken gewoon in!

 

   

Bekijk alle
31-12-2023 | 10:27 Aan: Tweede kans, tweede leven
29-12-2023 | 11:23 Aan: Tweede kans, tweede leven Wat een prachtige tassen. Super leuk idee en heel mooi uitgevoerd! Ik heb de tassen al meegenomen.
29-12-2023 | 09:55 Aan: Tweede kans, tweede leven
27-12-2023 | 21:28 Aan: Tweede kans, tweede leven
24-12-2023 | 18:13 Aan: Tweede kans, tweede leven
Bekijk alle

Onze tassen zijn te koop tijdens About Cats en Dogs 2023

05-11-2023 | 18:53 Op 11 en 12 november 2023 vindt de tweede editie van About Cats & Dogs plaats in Jaarbeurs Utrecht. Hét lifestyle event voor alle nieuwe en meer ervaren honden – en kattenvrienden. Op de beursvloer maak je kennis met de nieuwste voedingsmerken, leukste accessoires en beste verzorgingsproducten! En onze tassen zijn erbij! Tijdens beide dagen kunt u het resultaat zien van al het werk dat is verricht door onze vrijwilligers om van lege voerzakken mooie tassen te maken. Wij zullen tassen hebben met honden, katten en konijnen erop. Naast de grote boodschappentassen worden er ook kleine tassen verkocht die gevuld zijn met wat lekkers voor je huisdier en/of een speeltje. Zien we jou op zaterdag 11 of zondag 12 november a.s.
Lees meer