Stichting Dierenhulpverlening Woerden - Tweede kans, tweede leven

Nog te gaan

van totaal € 3.500 (2%)

Voor de Christmas Challenge 2023 van Dierenlot hebben we een fantastische actie bedacht. Met deze actie schenken we aandacht aan het thema ‘tweede kans, tweede leven’. Want net als de dieren in ons asiel, verdient ook jouw lege voerzak een tweede kans. Beter voor de planeet én voor onze dieren. Want van jouw lege voerzakken maken wij binnenkort iets moois. En kunnen we van die opbrengst ons dierenasiel verder uitbreiden en opknappen.

Ook in 2023 hebben wij weer veel dieren opgevangen. We doen dit met liefde, want alle dieren verdienen de beste zorg en aandacht. Vervolgens zorgen wij ervoor dat elk dier een tweede kans krijgt én een tweede leven. Met de opbrengst van de Christmas Challenge kunnen wij onze faciliteiten verder uitbreiden en opknappen. Denk aan het verbeteren van onze hondenvelden en kennels, de uitbreiding van de konijnenhokken en het verrijken van onze kattenverblijven.

Zo kan je helpen:
Steun ons met een donatie via onderstaande donatieknop of koop een unieke handgemaakte boodschappentas. Deze tas is gemaakt van lege voerzakken en onze vrijwilligers maken hier mooie boodschappentassen van. Zo geven we niet alleen de dieren in ons asiel een tweede kans en een tweede leven, maar ook de lege voerzakken. Onze tassen kunnen online worden besteld en in ons asiel (vanaf november) worden gekocht.

Voor onze actie zoeken we nog steeds lege (en onbeschadigde) honden-, katten-, konijnen-, en vogelvoerzakken. Van plastic of kunststof (geen papier) van 5 kg of meer. Heb jij er één of meerdere thuis liggen? Gooi deze niet weg, maar lever ze in bij een van onze inzamelpunten.

 

Over Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o.
Onze Stichting bestaat uitsluitend uit vrijwilligers (280) en staan dagelijks klaar voor de opvang en het welzijn van dieren in onze regio. We hebben onze eigen dierenambulances waarmee we hulp bieden aan zieke, gewonde en/of overleden dieren. Daarnaast hebben we onze eigen meldcentrale die 24/7 bereikbaar is voor vragen en het registreren van vermiste en gevonden dieren. In ons Asiel Reijerscop in Harmelen vangen wij honden, katten, konijnen en siervogels op.

Heb je een vraag over onze actie?

Via ons telefoonnummer 0348 - 41 42 42 kan je in contact komen met onze coördinator Erika Kranenburg.

 

Voor onze actie zoeken we lege honden-, katten-, konijnen- of vogelvoerzakken. Van plastic of kunststof (geen papier) van 5 kg of meer. Heb jij er één of meerdere thuis liggen? Lever deze dan in bij een van onderstaande inzamelpunten:

Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o.
Reijerscopse Overgang 5 te Harmelen

Dierenspecialist Van der Vaart
La Fontaineplein 17 te Woerden

Discus Fauna Plaza
Wilgenweg 19 te Oudewater

Pets Place
Laag Raadstede 8-10 te Nieuwegein

Pets Place
Muntplein 1te Nieuwegein

Pets Place
Londenstraat 3ate Utrecht

Pets Place
Ella Fitzgeraldplein 195-197 te Utrecht

ProDogs & Cats Natural Petfood
Mosterdmolenweg 1a1 te Montfoort

Welkoop
Leidsestraatweg 26 te Harmelen

Welkoop
Lemsteraak 3 te Bodegraven

Wat doen we eigenlijk met die lege voerzakken?
Dat is nog even geheim. Houd onze socials de komende tijd goed in de gaten!

Neem contact op met coördinator Erika Kranenburg via telefoonnummer 0348 41 42 42 voor meer informatie of om je op te geven als helpende hand.

De onderstaande plaatjes geven slechts een indruk. Bij twijfel, lever de lege voerzakken gewoon in!

 

   

Bekijk alle
21-09-2023 | 19:22 Aan: Tweede kans, tweede leven Leuke actie en een mooi hergebruik !!!
16-09-2023 | 18:18