5HDierenambulance Breda!

Help dierenambulance Breda de winter door!
Team is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 250 (182%)

Wij, 5 havo klas van het Mgr. Frencken College, willen onze mentor, vrijwilliger op de dierenambulance Breda, voor onze kerstactiviteit helpen geld in te zamelen.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
20-12-2019 | 16:37 Dit bedrag is opgehaald door klas 5HD van het Mgr. Frencken College, met een grote bijdrage van de leerlingen uit 3 havo. Veel dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen!
20-12-2019 | 16:06 Super dat je dit doet Chantal!
19-12-2019 | 20:30 om het leven zelf en zeker om onschuldig leven dat door kwade opzet of nonchalance of door domme pech lijdt en voor collega Chantal groetjes Ton
18-12-2019 | 23:00 Heel veel succes met deze mooie actie!
14-12-2019 | 08:02
Bekijk alle

Help dierenambulance Breda de winter door!

08-12-2019 | 13:57 Klas 5HD van het Mgr. Frencken College is bezig met allerlei acties om geld in te zamelen voor de dierenambulance Breda, waar mentor Chantal Dekkers vrijwilliger is. Zo staat er bij de receptie op school een pot met hondenbrokjes, waar leerlingen van de hele school voor 10 cent kunnen raden hoeveel brokjes erin zitten. Ook worden er lege flessen ingezameld en heeft heel havo 3 zich bij de actie aangesloten. Verder staat er op vrijdagochtend 20 december een actie op het programma in het centrum van Oosterhout, waar mensen (met hun huisdier) met de kerstman en de dierenambulance op de foto kunnen; er wordt muziek gemaakt door de leerlingen, gezongen, koekjes en kaarten worden verkocht en de gehele opbrengst gaat naar de dierenambulance. Dus draag je de dierenambulance een warm hart toe? Doe dan mee en steun ons! Alle kleine beetjes helpen!! Alvast ontzettend bedankt!!
Lees meer