De flippers

Zwemmen voor de zeehondjes
Team is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 200 (82%)

Oke, even iets meer over onze ZWEMACTIE:

Wat gaan we doen: We gaan zoveel mogelijk (baantjes) zwemmenom geld in te zamelen voor de nieuwe locatie van onze zeehondenopvang

Wie kunnen er mee doen: Iedereen! Meld je hier aan als teamlid. Sanne en ik starten de actie a.s. vrijdag 22 november en gaan baantjes zwemmen. En geloof ons, wij zijn nou niet de meest sportieve personen... Als in totaal niet sportief... Maar…. van elke dag dat we zwemmen, zullen we een foto maken en plaatsen op Facebook. We proberen 2x in de week te gaan zwemmen en als het lukt 3 dagen. Als jij 1x wilt zwemmen in de actieperiode en je laat sponsoren is dat ook helemaal goed! Met elkaar proberen we zoveel mogelijk geld op te halen. 

Wil je ook zwemmen, meld je aan bij ons en laat via Facebook weten dat ook JIJ zwemt voor de zeehonden!

Om het extra leuk te maken, kun je voor €5,- een Semmy kopen (dit is incl. de verzendkosten van €3,90). Semmy kun je dan aan de rand van het zwembad zetten als je mascotte om te zwemmen.

Doneren: Vergeet niet om je omgeving te vragen om te sponsoren! Dat kan per baantje of een vast bedrag. Sponsoren/doneren kan via deze link.

Waar kun je zwemmen: Je kunt gewoon meedoen bij een zwembad bij jou in de buurt. TIP: vraag het zwembad of ze jou willen sponsoren, bijvoorbeeld door je 1-2x in de week een uurtje gratis te laten zwemmen. Elk zwembad die hier aan mee wil doen, zetten we natuurlijk ook op facebook!🍀🍀🍀

Ons doel: Met deze actie willen we zoveel mogelijk geld op halen voor onze nieuwe locatie van de zeehondenopvang. De zwemactie loopt vanaf 22 november t/m 22 december 2019. Daarna presenteren we onze actie bij Stichting DierenLot in Arkel! 🎄

Oja: Stichting DierenLot doneert het bedrag ook nog eens! Dus jouw donatie/opgehaalde bedrag is in één klap het dubbele waard! 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
21-12-2019 | 13:00
10-12-2019 | 09:07
08-12-2019 | 09:54
05-12-2019 | 15:40
28-11-2019 | 22:52
Bekijk alle

De eerste 50 baantjes (per persoon) zitten erop!

25-11-2019 | 16:30 Afgelopen vrijdag zijn de eerste 50 baantjes (per persoon) gezwommen. Yes!  
Lees meer