Hurmes team

Wafels voor de dieren
Team is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (10%)

Ik wil de dieren helpen die ons nodig hebben. Want helaas zijn het er nog veel te veel die niet de hulp krijgen die ze nodig hebben. Bij Hurmes Dierenthoes worden deze dieren wel geholpen! Zij zetten zich belangeloos in voor de dieren. En daarom wil ik hun steunen zoveel als ik kan. Helpen jullie mee? Ik reken net als de dieren op jullie steun!!!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
09-12-2019 | 19:43
09-12-2019 | 13:07 Ik steun Stichting Hurmes Dierenthoes omdat zij zich 100% inzetten voor al de dieren die het heel hard nodig hebben. En de dieren een forever home bieden waar ze echt dier kunnen zijn.